Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÖNSKAN

trött en aning ledsen
vilsen i nuet

önskar att du fanns
som jag kunde luta mitt
huvud emot

som tröstade mig i min
vilsenhet

masserade mina trötta
ömma axlar

jag önskar du fanns
fick mig att glömma

alla orättvisor allt förtal
all nyfikenhet

nu finns du inte
jag intalar mig själv

ingen bestämmer över mig
jag lever mitt liv som jag vill

jag läser böcker
som ger mig glädje och mening

jag är vaken så länge jag vill
eller lägger mig tidigt

det behöver ingen
lägga sig i

tänk jag sova länge varje morgon
om jag vill

men jag önskar att du fanns
som ville dela mina upplevelser

någon att luta huvudet emot
när livet känns tungt och svårt

någon att dela tankar med
jag önskar så att du fanns




anits 9 februari 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-10 00:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
En vemodig önskan, vem vet kanske dyker denna där Du upp rätt som det är.
2011-02-11

  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2011-02-10

  poetryGirl
livet kan vara tungt
2011-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Gud vare lov för böcker!
2011-02-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Finstämt vackert i sin smärta.
2011-02-10

    AA VIP
Fina, berörande tankar, i natten. // AA
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP