Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBLAND HÄNDER DET

en dag full av snö
vitt överallt

en omtumlande dag
är nu till ända

natten har sakta kommit
tagit sitt grepp om tiden

en annorlunda dag
är äntligen slut

nu väntar sängen
jag hoppas kunna sova gott

i morgon är en ny dag
som jag önskar kunna möta
med glädje

känna tacksamhet
över att vara den jag är





anits 10 februari 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-11 00:15



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vilken fin text!
2011-02-12

  Lars Hedlin
Härligt vännen..kram
2011-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Ned med Bores terrorregim!
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fina rader. =)
2011-02-11

  Anya VIP
Hoppas du fick en god natt och att inte snön tagit över allt så det går att komma ut.
2011-02-11

  Bibbi VIP
Jag kryper också just till sängs nu med liknande tankar och önskar Dig allt gott!
2011-02-11

  aol
så sant, fint vännen
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP