Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild.


EN HAIKU

det är en haiku
jag så gärna vill skriva
men stavelserna

har jag glömt räkna
jag vill att allt ska bli rätt
inte för några

inte för många
blir det inte riktig rätt
så är det ingen

en riktig haiku
som jag en gång fått lära
hur den ska vara

räkna stavelser
för den som jag är ordblind
är inte alls lätt

så jag räknar dom
gör fel räknar om igen
tills det ser rätt ut

jag känner mig nöjd
törs publicera den här
så att jag är nöjd





anits 17 februari 2011




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-17 11:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det viktigaste, tycker jag, är att man skriver från hjärtat, inte att man slaviskt lyder alla regler.
2011-02-17

  Anya VIP
Fin text om hur det kan kännas när man ska publicera något, man vill så gärna att det ska vara "rätt". Men det finns inga rätt och fel egentligen, bara att skriva. Du lyckas så bra.
2011-02-17

  Catharina Edin VIP
Det behöver inte vara exakta stavelser för att vara en haiku! Det är bara som vi västerlänningar tror. Så du har gjort helt rätt och bra!
2011-02-17

    ej medlem längre
Fint, bra skrivet!
2011-02-17

  Eva Helene VIP
Fint- och en riktigt läcker vinterbild!
2011-02-17

  Bibbi VIP
Håller med poetry in motion
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fin. =) Och allt behöver inte vara rätt när det når in. =)
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP