Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 12 februari 2011


I MIN VÄRLD

i min värld
försöker jag överleva
vara den jag är

inte formas som andra
vill att jag ska vara

då är jag inte jag
utan någon
som jag inte känner




anits 17 februari 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-17 23:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket bra, texten är kort och kärnfull.
2011-02-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och bra skrivet. =)
2011-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Var hälsad i din kamp!
2011-02-18

  Eva Helene VIP
"då är jag inte jag utan någon som jag inte känner" - fint beskrivet!
2011-02-18

    Olof.Ni
Enkel men väldigt betydande text!!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP