Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIMOTEJ

zilversurfarns dotter

står i usa

kanske har hon fått det

som hon ville ha

1980 såg jag hennes far

spela här i gävle

minnet har jag kvar

 

vi var ganska många

bandet var dag vag

ytorna var trånga

men det glömde jag

zilversurfarns dotter

heter lykke li

nya tider kommer

gamla är förbi

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-20 12:08



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Härligt rimmande, lekande lätt - snyggt!
2011-02-20

  Måna N. Berger
Nya generationer avlöser de gamla..
2011-02-20

  Peter Olausson VIP
bra text!
2011-02-20

    Tea Alex
Ja det finns mycket glädje i den här. Tycker om!
2011-02-20

  anits VIP
Vackra rader om minnen
som ännu finns inom dig
tycker jag mig ana när jag läser
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP