Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN STOL

din stol vid bordet är tom

vi väntar på dig, min vän

snart stundar vrede och dom

men här finns frihalsningen

det finns en plats med ditt namn

uti vårt färgglada led

vi sitter här och ser fram

emot att du kommer med

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-26 12:25



Bookmark and Share


    Tea Alex
frihalsningen

Ja jag såg nyss vad det betydde - ett nytt ord för mig! Spännande! Det är just det här som är så underbart med poeter, man får verligen lära sig något! Bort med dumburken - fram för skrivande!

Texten är för övrigt klar och tydligt. Det finns en stol... :)
2011-03-03

  anits VIP
Sannna rader.
2011-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Korrekt.
Tack för påpekandet.
Frihalsad blev man då man släpptes ur stupstocken.
Därav ordet "frälsning".
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP