"Apokalyps" är ingen floskel och borde inte bli ett modeord.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Apokalyps" är ingen floskel och borde inte bli ett modeord.




FÖR MIG ÄR ÄNDETID BEGYNNELSE

gatorna böljar

folkhavet kokar

hett blod som sjuder

av vrede och hat

tidstecknen hopas

slutet är nära

massmedia bjuder

oss huvud på fat

 

jordskorpan bävar

hus störtar samman

flodvågor dränker

och torka förstör

isarna smälter

strålningen fräter

fiskbukar blänker

och havsfåglar dör

 

mitt i allt detta

lyser ett löfte

om evig frid och

en fulländad jord

lyser för dig om

Han bor i ditt hjärta

Han som berett dig

en plats vid Sitt bord

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2011

 

Uppenbarelseboken 21:1




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-27 12:08



Bookmark and Share


  Midnatt
uppenbarelseboken är en tänkvärd och nyttig del av bibeln.. texten är lika så. vi ska vara glad över att vi livet har, medans vi fortfarande finns kvar!
2011-03-06

  mare VIP
Hoppfullt slut !!
2011-03-01

  Elaine.S VIP
En bra beskrivning över den tid vi lever i nu...inte bara jorden protesterar utan människorna på den...
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP