(melodi: "New Rose", The Damned)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(melodi: "New Rose", The Damned)




NEVROS

ska han verkligen gå ut igen?

 

 

jag har en känsla här inuti

den surrar runt som ett retat bi

vet inte varför det är så här

det kanske är ett nervöst besvär

jag har en nevros

ja, en nevros

men jag har inte

nån diagnos

måste sluta kuta runt

måste sluta att prata strunt

blir agressiv av en bagatell

trots att jag annars är ganska snäll

jag blir allt annat än leende

det är ett märkligt beteende

jag har en nevros...

jag trodde inte

att jag kunde bli sån

löpa amok som

en argsint bison

förtjänar inte

min vänliga fru

det är nog bäst att

jag tar och sticker nu

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2011

Musik: THE DAMNED




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-27 20:47



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, ibland inser man att man är i behov av ensamhet...ibland inser man att man är tacksam över människor som trots allt stannar vid ens sida.
2011-03-03

  mare VIP
Bra att man kommer till insikt
2011-03-01

    hejmartina
rolig! (fast jag tar dig på stort allvar)
2011-02-27

  Måna N. Berger
Rastlöshet, upplever jag starkt i texten. Fyndigt formulerat dock!
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP