Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


ATT KUNNA SKRIVA ORDEN

jag säger inte så mycket
där många människor samlas

vis av erfarenhet vill jag inte
bli den som alla ler åt

men jag har utvecklat min
iakttagelseförmåga

så pennan och datorn har blivit
mitt sätt att få berätta min historia

en historia med en ryggsäck
så tung att skriva har blivit mitt
sätt att överleva

när solen lyser från en blå himmel
känner hur den värmer

då glömmer jag alla tråkigheter
alla missförstånd

ser ut genom fönstret
ser fåglarna för se sig
med mat från fågelbordet

vad bryr jag mig då om
att det jag skriver inte
har den kvalitet som passar alla

ordblind som jag är
känner jag glädje över
att kunna fånga orden
skriva dom och kunna
känna glädje




anits 2 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-02 14:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om osäkerheten över att det man gör duger.
2011-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Skrivandet är både refug och oas.
2011-03-03

    ej medlem längre
Fortsätt och skriv, vi är många som gärna läser dina texter och känner igen oss lite här och där.
2011-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Du skriver bra och det du skriver är alltid intressant och fint att läsa. =) Kram. =)
2011-03-02

  Eva Helene VIP
Fint - och dina ord betyder mycket, även för andra!
2011-03-02

  poetryGirl
Du skriver fint!
2011-03-02

  Bibbi VIP
Känner igen mig själv i det Du skriver.
2011-03-02

    Ken Cassel
Det är så sant, Stina!
Igår var det bara grått, idag jättemycket sol
Ja, och jag är en sådan där person som behöver lite ljus för att må bra'

Kramar!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP