Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min Unix server


Idag lämnar du mig och vidare till ett främmande land
Vi skakar nu hand samt önskar varandra lyckan
Djupt inners inne saknar jag dig och stunderna när vi var tillsammans
Men se till nu att ha en ny, lysande framtid trots allt.




Fri vers (Fri form) av Rise Little One
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 10:58



Bookmark and Share


    lory
ojojoj trevligt resa
2012-03-06

  röd_asfalt
*nix är kärlek på högnivå ...
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One