Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . . .

 

i våra kroppar svävar

våra tankar

 

blåser ut

 

tar in kärleken

glädje

 

LIV

 




Fri vers av KristinaE
Läst 515 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-05 13:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
SÅ vacker !
2011-03-23

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra skrivet här och jag inser att jag får ta med mig en del minnen från texten


tack för det
2011-03-13

    hejmartina
true story!
2011-03-06

  Maria T
Passar fint nu till
fastlagssöndagen
som handlar om
kärlekens väg
2011-03-06

  Jack_iX
Snyggt...kärnfulla kortord!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE