Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK!

sänder ett stort varmt tack
till alla som besöker mina sida

som läser det jag skriver
kommenterar och applåderar

ni är nästan 24000 som besökt
mig mer än 200000 har läst det
jag skriver

12800 är ni som kommenterat
mina texter och 15000 har applåderat

det gör mig ödmjuk glad och positiv
jag som hade så svårt att läsa att
stava

kände mig dum mindre värd när
alla dom andra i min klass läste
skrev

jag kämpade med bokstäver ord
för att skriva en mening

på den tiden fanns ingen hjälp
men jag övade läste det tog
lång tid att läsa en sida

ännu längre innan jag kom till
sista sidan i boken jag tragglat
mig igenom

jag har alltid älskat böcker och
det skrivna ordet kanske för att
min morfar skrev dagbok

läste böcker om naturen som även
jag sen började läsa

så tack till er alla som uppmuntrat
mig med att kommentera applådera
och läsa mina texter





anits 7 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-07 14:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck själv vännen för att just du är du! :)
2011-03-08

    Maria Malm
Ibland funderar jag på hur många, som gått genom hela sin skolgång och kämpat och aldrig fått den hjälp de behövt.
2011-03-08

  Anya VIP
Vad roligt att du uppmärksammat alla som ser ditt värde. Din text berör.
2011-03-08

  Catharina Edin VIP
det var inte illa, så många läsningar och applåder - det är du sannerligen värd, efter alla dina svårigheter!
2011-03-08

  Eva Helene VIP
Blir rörd och glad över dina ord. Fint att vi får läsa det du skriver.
2011-03-07

  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög
2011-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Kampen går vidare.
2011-03-07

    ej medlem längre
De kommentarerna och applåderna är du värd!
Tack för du låter oss läsa.... Kram!
2011-03-07

    ej medlem längre
Det är just sådana som du som kan ge hopp åt andra som kämpar på med sina svårigheter och du är väl värd varenda kommentar och applåd.
:-))
2011-03-07

    Ken Cassel
Men Stina då, min vän!
Det är du allt värd!!!
:)

Mera kramar ifrån mig!

Ken
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tack för att du skriver och låter oss läsa. =)
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP