Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapad för evigt

Jag är rösten i ditt huvud

Jag kontrollerar dig natt och dag

Du kommer ingenstans utan mig

Jag är den som drar i trådarna

Den som får dig att gå höger eller vänster

 

Jag för dig

Upp och ned

Tillbaka igen

En robot i mina händer

Jag trycker på knapparna en i sänder

 

Orden du formar ger jag dig

Innan du vet, vet jag

Innan du känner, känner jag

Innan du hör, hör jag

Innan du ser, ser jag

Lever, gör du tack vare mig

 

Binär kod

Ett och noll

Jag slår av

Jag slår på

Jag ger dig det utrymme du behöver

 

Allt sedan början har jag varit här

Jag är din närhet

Jag är i din närhet

Styr dig som barnet styr sin leksaksbil

Jag leker min egen lek

Låter dig dansa långt in i natten

Ser dig förföras av skratten

Snart är det dags att gå

Jag stoppar tiden och för dig hem

 

Jag är rösten i ditt huvud

Jag kontrollerar dig

Du går ingenstans utan mig

Jag har kontroll och ingenting märker du

Det är det ingen som gör 




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg