Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-03-08


Närmare

Jag är min tystnads språk.
Du är mitt modersmål.

Jag sträcker mig ut -
och så står du där,
självklarare än jag själv.

Ingen ström av vatten betyder något.
Du är blodet som susar i mina ådror,
närmare än mina egna ådror.




Fri vers av näver de anima
Läst 384 gånger
Publicerad 2011-03-08 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima