Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖBLERA OM

jag har tänkt på det länge
något jag så gärna vill göra
och när morgonen gryr

jag har vaknat druckit mitt kaffe
ätit min frukost läst några sidor
i min bok

hoppas jag att orken och kraften
räcker till för att möblera om inte
möbler utan blommot

mina orkidéer behöver få lite mera
skugga så att flytta blommor låta
dom byta plats

mina blommor är många tar plats
men jag älskar dom kastar sällan
bort någon då ska den vara helt
utan liv

så imorgon hoppas jag att det
äntligen blir gjort det jag tänkt
på så länge

vårsolen är underbar men mina
orkidéer är inte så förtjust i den
persiennerna vill helst inte dra
ner då känner jag mig instängd

även om det snöar nu så är våren
snart här en vår jag längtar mycket
till och väntar på



anits 9 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-10 00:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Blommar ger glädje.
2011-03-11

  Mr Lindemann VIP
Bra vännen, tänkt och skrivet samt satt på pränt. Ger läsupplevelse. Fint innehåll. Uderbart och så. Smärtsamt sant. Applåderar texten. Inser det fina. Bra upplagt. kreativ insatts
2011-03-10

  Larz Gustafsson VIP
har sysslat med en del ommöblering i dag på Re Do.
2011-03-10

  poetryGirl
Det är roligt att pyssla om blommorna
2011-03-10

  Lars Hedlin
Förnyelse.....
2011-03-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Lycka till att få ordning
bland perenner
och persienner!
2011-03-10

  Eva Helene VIP
Inspirerande text! Orkidéer är värda att pysslas om lite extra.
2011-03-10

  ULJO
Hoppas du får tid och ork att ta hand om dina vackra orkidéer.
2011-03-10

  Bibbi VIP
Även jag har fått orkide'er att vårda åt en som som befinner sig utomlands och har fått sätta mig in i deras speciella egenart.

Hoppas Din morgondag blir som Du tänkt Dig den.
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP