Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacklan...

Ofantliga talangfulla poeter

presenterar

ofantliga underbara poemen

deras vassa dikter

borrar bara rakt in

i vanliga dödliga

hjärtan

texterna gör stor skillnad

lyckliga

eller ledsna

beroende

på enskilda stunder

som en amatör

på känslosamma arenor

darrar jag ibland

med pennan

duger eller inte duger

med min lilla vagga

det är en bra fråga!




Fri vers av Rise Little One
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 16:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One