Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen har jag lärt mig spara i en mapp och sen publicera här


TANKAR I NATTEN

jag har sett på teve
suttit i soffan
stickat

ångesten gjorde sitt bästa
för att hålla sig borta
frågesport
är något jag tycker om

försöker lära mig något
det skingrar mina tankar
men vara med i teve
är inget för mig

hemma i soffan går det bra
men inför publik aldrig
det är lärorikt
absolut

så efter en ångestfylld
och orolig dag
har kvällen varit
lugn och skön

natten är här sängen väntar
jag hoppas få sova gott
när jag lägger mitt
huvud på
kudden




anits 25 februari 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-12 17:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppas du fick en god natts sömn.
2011-03-14

  Maria T
Nu är det återigen kväll
Önskar dig en god natt
2011-03-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-03-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Men när det blir sådana norrsken, då skulle jag ha svårt att sitta framför TVn.
2011-03-12

  aol
ängesten är en allti nära, fin bild, bra skriftat
2011-03-12

  Larz Gustafsson VIP
"Vem vet mest?" med f d gävlebon R Olsson är bra.

Snygg bild!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP