Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar efter allt som händer i världen


EN NY DAG NYA MÖJLIGHETER

kvällen har blivit natt
en natt som många andra
som bär ångesten tills sömnen kommer

jag drömmer om en morgondag
med sol blå himmel
där glädjen är min budbärare

jag drömmer om ett liv
utan ångest utan sårande ord
som gör så ont

jag drömmer om den nya dagen
med nya möjligheter
om en bättre värld
där vi människor förstår
att vara rädda om naturen

en natur som han givit oss
att vårda ta hand om
så våra efterföljande
också får glädjas åt årstidernas skiftningar
fåglarnas sång
allt det vackra naturen har att ge

det är det jag drömmer och ber om
när jag ser hur fort allt ställs på sin spets
med alla naturkatastrofer som följd





anits 14 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-14 12:23



Bookmark and Share


  aol
en dröm jag delar med dig vännen,
2011-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Hur förvaltar vi det pund som skapelsen är?
2011-03-14

  arja savela
Jag ber tillsammans med dig!
2011-03-14

    ej medlem längre
drömmer tillsammans med dig
2011-03-14

  Eva Helene VIP
Så fin och tänkvärd text en dag som denna!
2011-03-14

  Bibbi VIP
Står med Dig i denna dröm.
2011-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina och tankeväckande rader.
2011-03-14

  ULJO
Dina tankar är högst relevanta just nu. Man kan verkligen undra över vad det är krafter som styr våra öden just nu.
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP