Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen den gör att allt känns så mycket lättare


SOLEN

Det har börjat skymma
Men än kan man gå ut
Utan att behöva varken
Ficklampa eller reflexer

Det har varit en vacker dag
En dag där våren känts nära
Många glada människor och
Leenden mötte jag på min
Dagliga promenad

Jag har ännu inte behövt
Tända någon lampa här
Där jag sitter skriver, drömmer
Om blommor, sol och en
Stunds fika på min altan

Solen gör att det lättar i sinnet
Jag känner mig glad, positiv
Livet är som en berg och dalbana
Det går upp och ner
Den ena dagen är inte
Andra lik

Livet är spännande
Jag lever det efter mina förutsättningar
Om morgondagen vet jag ingenting
Men dagen som varit och ännu är
Har jag tagit till vara
Och förutsätter med det
Några timmar till

anits 15 mars 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-16 00:14



Bookmark and Share


  ULJO
Ljus och värme längtar man till när man läser din fina text.
2011-03-17

  Eva Helene VIP
Fina funderingar här!
2011-03-16

  Anya VIP
Fin livsfilosofi bjuder du på! Solen gör verkligen underverk.
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart skrivet. =)
2011-03-16

  poetryGirl
vi behöver sol o värme nu!
2011-03-16

  aol
ja min vän här anas våren
2011-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Bores utnötningskrig går mot sitt slut. Snart sitter han i sin berlinbunker. Igen.
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP