Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vacker dag att ta till vara, mina tankar går ändå till det som händer överallt i vår värld


VÅRKÄNNINGAR

Natten har varit kall
Gryningen kom med sol
Och blå himmel

Jag njuter när jag ser ut genom fönstret
Ser hur det ljusnar mer och mer

Ljuset är tillbaka
Både morgon och kväll

Fåglarna börjar visa sig vid fågelbordet
En kall natt gör att dom behöver mat
För att överleva och orka med
Det som snart väntar

Bo bygge häckning och sen
Ungar att föda upp
Se dom bli flygfärdiga
Och lämna boet

Jag njuter av morgonen
Solen och den blå himmelen
En kopp kaffe därefter
En promenad i solen

Varför klaga
När livet just nu
Är och känns så underbart





anits 16 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-16 13:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
En härlig morgon som du gestaltar så bra.
2011-03-18

  ULJO
Vilken skön beskrivning du förmedlar.
2011-03-17

  Eva Helene VIP
Vilken fin morgon du berättar om här!
2011-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Det här är fina dagar, A.
2011-03-16

  Marja-Liisa Koski VIP
Den underbara våren skall vi återigen få uppleva!
En stor, solig vårkram till dig!
ML
2011-03-16

  Bibbi VIP
Njuter med Dig.
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig beskrivning av en vacker dag. =) Så fint skriftat. =)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP