Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snön den vräker just nu ner


VÅREN DEN KOM AV SIG

Efter några dagar
Med ett väder som visade
Att våren är på väg

Vaknar jag till en morgon
Där det utanför mitt fönster
Ser ut som ett julkort

Så som vill att det ska vara
När julafton nalkas
Inte nu när det igår
Andades att våren
Väntar runt hörnet

Jag kan också förstå
Att snön som nu vräker ner
Utanför mitt fönster
Måste och vill komma ner

Innan den efterlängtade våren
Kommer
För att stanna



anits 18 mars 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-18 09:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =)
2011-03-20

  Maria T
Ja, våren kommer.
Vackert vårfoto.
2011-03-18

  Rosen VIP
samma naturbild ligger inför mina ögon idag,
ja en viss snö-nederbörd ska väl ner innan den härliga våren
visar sig
väl skrivit
2011-03-18

  Eva Helene VIP
Ja, våren kom verkligen av sig, men jag tror att det var vinterns sista ryck . . .
2011-03-18

  Anya VIP
Precis ...........att snön verkligen vill falla................bra ordat!
2011-03-18

    sajo
Ja, nu vill vi verkligen inte ha något mer snö men snön tar med sig den gamla snön bort. Det har varit en jobbig vinter, äntligen har jag fått antibiotika men den botar inte vårtröttheten..... suck.

Men dina texter piggar upp och som vanligt så vackra bilder till dina läsvärda texter. Massor av applåder.
2011-03-18

  ULJO
Där jag bor har vi fått 25 cm snö. Men värmen ska visst komma nästa vecka.
2011-03-18

    ej medlem längre
Vi förtröstar på att våren inte låter sig skrämmas utan sticker fram nosen så fort snön gjort sitt jobb.
2011-03-18

  poetryGirl
våren är på väg efter ovädret!
2011-03-18

  Bibbi VIP
Jobbigt med dessa växlingar tycker jag.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP