Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslitage

Jag hoppas du vet
att du klippt av mitt hjärtas trådar
slitit ut det röda, sköra
kastat det på marken
och hoppat
stampat
tills det gick sönder
och nästan inte fanns någonting kvar

Resterna,
de la du i säkert förvar
någonstans dit jag inte kan nå




Fri vers av Vittra
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-21 23:19



Bookmark and Share


  aol
starkt så berörande skriftat
2011-04-08

  Fru Intighet
Åh, så fint.
Jag känner igen det där.
2011-03-24

  tillfällighet
Jag känner igen mig och det känns som om det har hänt allt för många gånger. Jättefint!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Vittra