Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild över Siljan 23 mars 2011


ONSDAG 23 MARS 2011

Igår en underbar dag
Tog bilen
Åkte en tur
Besökte vackra platser

Det var länge sedan
Jag släppte allt
Och bara åkte
Utan mål

Men när jag väl satt i bilen
Visste jag vart
Bilen skulle föra mig

Solen sken
Det var flera plusgrader
Vinden tog i
Så det kändes i bilen

Kameran var med
Låg på sätet
Bredvid mig

Jag stannade
Där utsikten
Var vidunderlig
Tog några foton

Hamnade till slut
Vid brödfabriken
I Leksand

Gick omkring såg mig om
Köpte det jag skulle
Fortsatte sen min färd

Så hamnade jag i Tällberg
Parkerade
Vid den vackra
Telefonkiosken
Tog några foton

Fortsatte sen för att fika
Äta en våffla
Njuta av att våren kommit

Satt en lång stund
Såg ut över Siljan
Såg hur trädens grenar
Virvlade i vinden

När jag kände mig nöjd
Gick jag in det vackra
Kyrkorummet
Satt där en stund
Njöt att få finnas till

Till slut bröt jag upp
Började färden hem
Väl hemma
Såg jag hur snön försvunnit

Min altan som på morgonen
Varit full av snö
Där kunde jag
Se plattorna
Och sparken
Som stått högt i snön
Hade plötsligt
Fått barmark
Under medarna



anits 24 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-24 09:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken härlig dag du bjuder på. Och en upptinad altan också....åhh jag blir avis! :o)
2011-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att se hur Bores rike krymper.
2011-03-24

  Eva Helene VIP
Så härligt att få följa med dig på din fina vårutflykt!
2011-03-24

    ej medlem längre
En så fin vårdag!
2011-03-24

  Bibbi VIP
Tack för Din så levande och intressanta berättelse.
2011-03-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Du tar med läsaren på en så fin resa. =) Bilderna radas upp så vackert. =)
2011-03-24

  ULJO
Låter som en alldeles förträfflig dag.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP