Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 23 mars 2011


TORSDAG 24 MARS 2011

Gårdagen så underbar och skön
Har drömt vackra drömmar
En liten stund i natt

Vaknade av att jag frös
Trots mitt varma duntäcke
Mådde illa
Ont i magen

Sen stod det inte på
Förrän
Jag fick rusa
Till toaletten

Inte det lättaste
Med mina stela leder
Som jag inte hunnit väcka
Till liv

Så har jag fått springa
Flera gånger
Från gryningsmorgonen
Och det är inte över än

Låg och tänkte
Inatt
När allt var som värst
Var har jag fått
Magsjukan ifrån

Träffade bara två personer
På min utflykt
Under
Gårdagen

Kanske något i våfflan jag åt
Eller blivit smittat
Av dom personer
Jag mötte

Nu är det som det är
Jag är ändå tacksam
Att jag tog mig för
Att ta en biltur
Se mig om
I vårt vackra
Landskap
Dalarna

Idag får jag se ut
Genom fönstret
Se hur vinden tar i
Ännu mer än igår
Jag kan nästan se
Hur snön sjunker ihop

Visst är våren här
Min magsjuka
Hoppas jag är över
På ett par dagar
Så jag kan gå ut
Och möta
Våren



anits 24 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-24 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Efter den underbara dagen du just haft! Så tråkigt och jobbigt. Sköt om dig nu i efterförloppet, jätteviktigt, kroppen tar stryk av en sådan där historia.
2011-03-26

  Anya VIP
Krya på dig vännen! hoppas du mår bra när jag läser detta!
2011-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Krya på dig!
2011-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Kan vara något som går.
"Det ligger i luften", som Ledin sjöng.
2011-03-24

  Eva Helene VIP
Att drabbas av magsjukevirus är ingen hit precis, hoppas att du har kryat på dig!
2011-03-24

  arja savela
krya på dig, det går magsjuka härikring också! Bra skrivet om det jobbiga
2011-03-24

  Bibbi VIP
Krya på Dig!
2011-03-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Hoppas den där magsjukan snart är ett minne blott. Bra skrivet var det i alla fall som vanligt. =)
2011-03-24

  ULJO
Magjuka, inte roligt. Krya på dig.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP