Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handfläta

Iakttar
Liksom synar

Värjer mig
Känner hur fula ord
Hopar sig i bröstet
Ger hot om att bryta sig ut

Sättet ni snuddar
Vid varandra

Hur era fingrar
Söker sig

Flätar sig som en vetelängd
För att visa världen

Tittar motvilligt ner
Och undrar varför ingen
Lägger en fläta i min




Fri vers av Vittra
Läst 646 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-27 19:58



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Oh, så vackert om ensamhet!
2011-03-29

    AA VIP
Den här texten berörde. Fin och sorglig. // AA
2011-03-27

  Den outtalade
Herregud vad denna berörde mig. Det sista stycket etsade sig verkligen fast.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Vittra