Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


TÅRAR

tårar på min kind
salta tårar
väter ner min kind
blir till en bäck
som
ringlar sig sakta
nedför
mitt ansikte
jag torkar
mina tårar
med handen
känner tystnaden
nedstämdheten
plötsligt
tar dom slut
mina tårar
finns inte längre
trots
att min lessenhet
finns kvar




anits 29 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-29 10:05



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
tänkvärt, vemodigt till en underbart passande bild
2011-04-01

  Eva Helene VIP
Vemodigt, sorgset men sådär kan det kännas.
2011-03-29

  Sofhia Wirström
så rätt, träffade mitt inre. så känns det just nu för mig..kram
2011-03-29

  poetryGirl
ja, man har rätt att vara ledsen som händer i världen nu. Jag för min del är ledsen över de små björnungar som har dödats ist räddats..
2011-03-29

  arja savela
Du skildrar samma känslor som jag kände i natt. Så vemodigt och bra skrivet!
Kram
2011-03-29

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2011-03-29

  Anya VIP
Mycket fint och vemodigt!
2011-03-29

  ULJO
Stark skildring av sorg och ensamhet. Du kan då verkligen formulera enkelheten så den blir storslagen. Hoppas du finner något guldkorn i dagen som kan få fram ett leende.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP