Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att erkänna

Det är som om
vi aldrig har känt varandra
Som om vi pratar
för första gången

För det låter så
äckligt glatt

När du säger att allt är bra

Du gömmer dig själv
bakom krossade murar
Av uppenbara hemligheter

Förstår du inte
hur patetisk du faktiskt är
Att det bara är dig själv du lurar
för vi det här laget

Borde du veta
att jag kan se rakt igenom dig

Trots att jag sitter
bakom en skärm
37 jävla mil
ifrån dig




Fri vers av Vittra
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 20:47



Bookmark and Share


  filosofian
varför ska det vara så svårt att säga vad man känner?
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Vittra