Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 24 mars 2010, idag är rabatten täckt av snö


EN LJUVLIG VÅRMORGON

torsdag morgon
solen strålar från en blå himmel
det kommer att bli en underbar
vårdag
den sista dagen i mars månad 2011

idag tänker jag gå ut
njuta av dagen
ta den som den kommer
bara vara denna
underbara dag

glömma gårdagen
försöka lägga den bakom mig
inte tänka på den frustration och
besvikelse den gav mig

kameran har jag lagt fram
den får jag inte glömma
vill fånga
just den här dagen
på bild

när jag ser den stora
snöhögen
på gräsmattan
utanför min altan
kommer tankar
hur länge dröjer det
innan den försvinner

den myckna snön på rabatten
när kommer den att försvinna
och jag får börja
längta efter att få se
snödroppar och krokus
men den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge
den tiden längtar jag till
mycket

nu väntar mina skor att jag ska
ta dom på mig och gå ut
njuta och bara vara


anits 31 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-31 10:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst väntar man på de små blommorna.
2011-04-02

  Bibbi VIP
"men den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge"

Det får vi tro och hoppas.
2011-03-31

  Eva Helene VIP
Fint med dessa vårmorgnar, även om det regnar hos mig idag. Men då smälter det sista av snön . . .
2011-03-31

  Linda CH VIP
Skönt och upplyftande. Glömma gårdagen och famna den nya!
2011-03-31

  ULJO
Ja ta på dig skorna och njut av den fina föraningen till våren. Snart så kan du gå utan strumpor och skor och njuta av det sommaren har att ge.
2011-03-31

    Ken Cassel
Fint Stina!
Ja, och ta på dig skorna du...

Kramar!

Ken
2011-03-31

  poetryGirl
ja, det är dags nu!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP