Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har rått att välja den läkare jag vill ha det kan och ska ingen annan göra


EN NY DAG

en dag som alla andra dagar
men ändå inte
en ny dag
nya värderingar
en dag att göra det jag vill
som att ringa
byta läkare
behöver inte förklara
jag bestämmer själv
över mitt liv
och vilka
jag vill dela det med
vilka jag har
förtroende för
och det har jag inte
för den läkare
som jag har nu
jag svarar inte
på varför
jag vill byta ut
den läkare
som jag blivit tilldelad
jag vill ha en som lyssnar
som bryr sig
det är mitt val
ett val jag har rätt till




anits 31 mars 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-31 13:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Visst har man rätt att byta.
2011-04-02

  ULJO
Allt gott till dig som inte ger dig i första taget. Stå på dig det är din fulla rätt.
2011-04-01

  Bibbi VIP
Exakt. Stå på Dig bara.Ibland är det helt nödvändigt.
2011-03-31

  Rosen VIP
det är allas rätt att få ta egna val...
hoppas du hamnar i bättre samförstånd med rätt läkare
2011-03-31

  Eva Helene VIP
Håller tummarna att du får en empatisk läkare denna gång som lyssnar, känner in och för din journal som den ska!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP