Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av livets /kroppens bästa redskap..har du tänkt på det?!


Vackra ord om kärlek är händer

Vackra ord om kärlek är händer
Händer...händer

Är ett av hjärtats nycklar
Handens nyckel
Lyfter upp
Försonar ibland..........................................

Bara en hälsning en öppen hand
Händer upptäcker och ser

Händer i arbete
Kan vara en fast hand eller mjuk
Handen är ett öppet redskap
för handen jobbar med tecken
handen är livets viktiga kroppsDel
som skakar om
som försonar och visar livet

Även med knuten hand.............................

En smekande hand
En hand som ger kärLeken
Att känna
ger glädje
speciell
Beröringen djup från en hand
kan kännas som att va mellan himmel och jord
mer än vad vänner kan ge
byggd av kärlekens skull
DrömmHet
Det bara du och jag kan se
Händer
.................................................................
Även barnet är buret av vuxna händer
för livet fångas av händer

En behaglig känsla ......................................

Att kunna sträcka ut en hand
till behövande ibland...................................

Handlings kraftigt







Fri vers av Karina"Kia"
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-09 22:05



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Anna! Du har helt rätt,tänk vad de äldres händer har utfärdat gjort,händer är vackra verktyg..
Tänk om alla kunde se det samma!
Jag ger dig en mjuk hand till Tack!
2011-04-13

  Anna*
Tar emot ditt skrivna med öppna välkomnande händer och armar ♥ Det vackraste jag vet är äldre människors händer. Jag studerar dem ofta och tänker på allt de gjort med sina händer ... Applåder
2011-04-11

  Karina"Kia"
Jag tackar ödmjukt och jag omfamnar dig med mina händer och armar!
2011-04-09

  aol
vackert skriftat
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"