Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflekterar fortfarande hur livet vändes upp o ner - när jag hade ett plan - o så blev de nått helt annat av de!


Gud hände

Gud hände…
det var det som skedde
och jag var inte längre i kontroll
jag tappade greppet som
jag aldrig hade

Han styrde båten i en hamn
dit jag verkligen inte ville
men där jag verkligen skulle vara
allt var så rätt

men de var inte mitt beslut


Mitt inre gick itu
jag drogs i tusen bitar
och skammen la jag
som ett stort skyddande skynke
över den fallna historien

Jag ville inte och
jag trotsade mot mitt allra bästa
mot mitt öde och mitt förstånd
Vansinne var lös
och jag klös mig fast i det ända
jag trodde jag ägde – mitt fria vilja

Gud gallskrattade gott
för jag var en liten marionettdocka
med egna planer




Fri vers av BlåhäXa
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 08:45



Bookmark and Share


  PPQ
jättefin text...det känns som den beskriver kärnan i kristendomen
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa