Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*repris*

om pappa




Bob Blandsaft


cigaretter
Bob Blandsaft
och hembränt

Nu kunde du fira helg

Fåtöljen i sommarstugan
med det lortiga beiga tyget
var nedsutten
som gjuten
runt din smala kropp

förutom när du reste dig för att
hämta mer grogg
eller slåss

Vi satt i din dimma
andades gift
lyssnade på gift
och fick lära oss om livet

Livet är så hårt
att man måste stänga in sig
i sig själv
var vad du visade

Men vi lärde oss också att noga
akta oss för alkohol
och Bobs Blandsaft




Prosa av Lindalou
Läst 278 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-11 08:50



Bookmark and Share


  Anna*
Smärtmättad text som är grymt stark! ♥ Kramar om
2011-04-13

    ej medlem längre
En tankvärd text!
2011-04-13

  Kim VIP
Ja det var ju tur att ni i dimman kunde tänka klart ändå!
2011-04-13

  thyra
Orden berör. Ger sorg och och krass verklighet! Bra skrivit!
2011-04-13

    Snelin
Riktigt bra skrivet, känns verkligen.
2011-04-13

  ULJO
Stark text, mycket stark text
2011-04-12

  flickan i spann
Bob bland saft.. har heller inga bra minnen till det.. Bra skrivet, starkt!!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou