Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppsalt

sitter vaken i natten
igen
hjärtat fladdrar oroligt
igen
doften av nybakat bröd fyller rummen
det bakas ofta här,
vill ha något att göra , någonstans att stoppa in oron


Ikväll stoppade jag in oron i lingonlimporna
knådade degen extra länge, lite lagom så där
och salta tårar trillade ner
tänkte att jag brukar ha flingsalt i brödet men droppsalt kanske fungerar lika bra
Sitter vaken i natten, låter månskenet falla över mig och mina sorgliga limpor
och det känns inte riktigt bra ändå




Fri vers av Lindalou
Läst 39 gånger
Publicerad 2011-04-17 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou