Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig i schack

Det bor ondska i mig

såväl som
godhet

Ögonen mina
glittrar okynnigt

Frågan är vem
av dem
du får träffa


Mitt humör,
det opålitliga
kan drabba
hårt
vid oförrätt

och ibland ändå



och ändå står du kvar här
vid min sida
orubblig

min styrka känner du
men står emot

håller min själ på jorden
och mig i schack

endast
du
klarar
det




Fri vers av Lindalou
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-22 00:03



Bookmark and Share


    Tea Alex
endast
du
klarar
det




Fastnade för dessa rader.
2011-04-22

  Hans Christian
Vad rart...texten värmde min själ...melodiskt skriven. Bravo.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou