Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett ljud

Dem säger att det är lätt att vara efterklok.
Som om allt man behöver veta står skrivet i någon bok.
Allt har en mening och har det inte det så är det ödet.
Ni som vet allt, hur kan ni veta utan att jag frågar?
Hur ska jag kunna lyssna när jag inte har tron?
Ni talar men jag hör det inte.
Inte ett ljud.

Jag ser inget för att jag inte vill se det.
Det är mig det är fel på, inte verkligheten.
Om du frågar så svarar jag självklart inte ärligt.
Jag mår bra. Hur mår du?
Inte ett ljud.

Vi jobbar, vi kommer hem.
Våra rutiner är vårat liv.
Du öppnar dörren till oss.
Vi ser på varann.
Du läser mina tankar och säger ingenting.
Inte ett ljud.

Slutade vi bry oss eller våga vi inte fråga?
Varför sa du ingenting innan det var för sent?
Efter allt vi gått igenom.
Inte ett ljud.




Fri vers (Fri form) av Totimomo
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-22 12:13



Bookmark and Share


  Anna*
Smärtfylld text som berör ♥
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo