Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till/till i de sista två raderna retar mig. Men pallar inte just nu att vända dem...




Det finns nog en

Det finns nog en,

ja kanske två

som är värd att lyssnas på

Det finns nog tre,

ja kanske någon till

att skrivas till.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-23 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP