Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

Vi är alla
livrädda droppar
känslor i vätskeform
rädda att falla
från välbekant gren
Ner i det mörka, okända

Vi är alla
vattendroppar
glittrande diamanter
en kort sekund
i universums oändliga
rinnande nerför en iskall kind

Vi är alla
lyckliga
sorgsna
uppgivna
hoppfulla
hatfulla
kärleksfulla
obetydliga
små tårar

så mycket
ryms i oss
liksom en ynklig liten



droppe liv




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 21:01



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Snyggt skrivet!
2011-05-02

    ej medlem längre
Så vackert o ömsint om människan.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette