Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höns

Prillig vimsar kvittrande
aldrig har hon varit så
och hon snubblar
fast det är grunt

Euforiskt fnittrande

Hon ska köpa och
jollrande banta runt
kavla honom tunt 
trycka dit drömmar
hur hysteriskt glittrande

Skära till ska hon passa på
för han är hennes
passepartout

En del begriper väl inte bättre -




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-28 13:27



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jäklar vilken fart - härligt!
2011-04-29

  ULJO
Underbara rader med satir, humor och värme. Gillas.
2011-04-29

    ej medlem längre
Härlig känsla i denna!
Härlig att läsa dessa rader! :-)
2011-04-28

  Anders Perols
Rimmande ironisk satir på lekfullt sätt. Gillar!
2011-04-28

  Lili Samuelsson VIP
ah du är härlig du, det är ett gott flyt bland orden. liksom lite prilliga är de. tycker om
2011-04-28

  aol
gillas Carola din fina skrift gjorde mej glad,
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren