Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapad: 2006-10-15


Hyperdag

Inget kan få mig att sakta ned
Ingen kan få mig att lugna mina tankar
Inga ord kan få mig att komma ned

Uppe tidigt med solen som enda kamrat
Jag stänger butiken när alla har somnat in för länge sedan
Natt och dag, samma sak

Inget händer när jag sitter still
Ingen kan binda mig fast
Inga hinder bara utmaningar som lockar mig

Magen vänds ut och in
Man vänjer sig med allting
Kroppen säger nej
Men jag fortsätter ändå

Toppen syns där uppe
Toppen finns där uppe, även om molnen skymmer sikten just nu
Bland molnen finns alla svar
Bland molnen finns priset för dagens rus
Bland molnen finns alla tiders pris
Idag lever jag för stunden men planen är klar

Att ta sig till toppen
Att leva fullt ut och inte se tillbaka
Gårdagen kan ingen göra något åt
Morgondagen existerar inte för än imorgon
Morgondagen har inte fötts
Morgondagen lever inte för än jag är där
Förrän jag har öppnat dörren, nått ett steg närmare toppen
Fast att livet försvinner så snabbt vill jag inte sakta ned

Inget kan bringa mig till vägs ände
Ingen kan locka mig att hoppa av
Inga ord kan få mig att komma ned




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-30 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!precis så skall det vara.
2011-05-01

  filosofian
Bra skrivet om att vilja Göra mycket och njuta av stunden. Gillar!
2011-04-30

  Herr Funderare
*ställer mig upp och applåderar*
Väldigt bra skrivet!!
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg