Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 1maj 2011


GLÖM INTE BORT

glöm inte bort att
att ta vara på livet
livet som kan vara
så underbart skönt
fint och härligt

glöm heller inte bort
att livet kan vara fyllt
av mångahanda ting
både glädje och sorg
tillhör livet

det möter oss alla
någon gång
på livets stig

att leva i nuet
ta vara på den dag
som är

försöka glömma det som varit
allt det svåra
det som gjort ont

försöka minnas det som gett glädje
det positiva som ändå finns att minnas
jag försöker göra det så gott jag kan
efter min förmåga

att ta vara på dagen som är
det är att leva i nuet
idag träffade jag mina vänner
hundarna igen

den glädje dom mötte mig med
det värmer i hjärtat
en hund glömmer aldrig
så visst är hunden
människans bästa vän





anits 2 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-02 14:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kloka och visa ord.
2011-05-05

  Anya VIP
Kloka ord som passar mig. Gäller att fånga en bit av det bästa precis som du ordar om.
2011-05-03

  ULJO
Ta varje dag som en gåva, om morgondagen vet vi inget.
2011-05-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tack för den uppmaningen och glada sammanfattningen av dagen.
2011-05-02

  Eva Helene VIP
Så underbart med "dina" hundar och en fin påminnelse om att ta vara på stunden här och nu.
2011-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild!
2011-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte bort att änglarna finns
Att de är här för att se hur du har det
Och de kan hjälpa dig fast de inte syns
Glöm inte bort att änglarna finns
2011-05-02

    Ken Cassel
Nä, jag ska inte glömma, Stina
:-)

Kramar!
2011-05-02

    Maria Malm
Ord att ta till sig, med vördnad för livet. När det är svårt, kan det vara så att man håller på att lära sig något.
2011-05-02

  Minkki VIP
en fin påminnelse - och en så vacker bild!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP