Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


JAG HAR VÄNTAT

jag har suttit vid mitt fönster
sett hur dagen blivit kväll som nu
börjat gå över i natt

jag har lyssnat till fåglarnas
sånger, sett katterna lura
i diket sett hur hundarna
hoppat och skuttat efter vägen

jag har lyssnat till mitt inre
som gjort att min dag känts
viktig med det jag företaget
mig

jag har läst om hur människor
kan ha det i andra delar av världen
känt tacksamhet att få bo på den
plats jag nu kallar min

jag har väntat på att just du ska
höra av dig igen min tvillingsjäl
är du tankar och ord kanske det
bara var en tillfällighet att vi kom
varandra nära

så nära det går att komma en annan
människa med samma livsfilosofi och
kärlek till naturen du lovade höra av
dig jag vet inte mycket om dig mer än
att vi delar livets öden har upp levt i
mångt och mycket samma saker under
livets gång

jag är tacksam över den stund vi fick
tillsammans när maj månad var som
gråast och mest ogästvänlig då lyste
du upp min dag med att stanna en liten
stund och vi fick utbyta tankar om livet
naturen och vad den har att ge oss alla
på vår vandring här på jorden





anits 7 maj 2011







Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-07 11:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin vänskapsförklaring här.
2011-05-09

    ej medlem längre
Med sån mjukhet du väver livets möten..
Mycket njutningsfull läsning.
2011-05-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "5 UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"!
2011-05-09

  ULJO
Så underbart du skriver om längtan.
2011-05-09

  Michaela Dutius
En vemodig och längtansfylld dikt med mycket tankar.

Tycker om!
2011-05-08

  ibish
uppfriskande med lite eftertänksamma texter.
2011-05-07

    Yarissa
Fin text!
och bild!
2011-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att det ännu finns tacksamma människor.

Fin bild!
2011-05-07

  Bibbi VIP
Hoppas att Ni får mötas igen.
2011-05-07

  Eva Helene VIP
Vilket fint möte du beskriver här! Du får spara detta i ditt hjärta - och kanske ses ni igen om "ödet" vill.
2011-05-07

  poetryGirl
Så fin
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP