Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


TÄNK OM

tänk om vi kunde mötas
du och jag
en dag

du som liksom jag
tycker om naturen
där skogen
är en naturlig miljö
att vistas i

att sitta på en sten
eller en stubbe
lyssna till naturens
egna ljud

tänk om vi kunde mötas
du och jag
en dag

du som är ärlig, sann
och omtänksam du som
tycker om tystnaden
trivs bäst långt från
stadens brus

du som gärna vill sitta
på bänken bredvid mig
se ut över sjön bort mot
dom blånande bergen
njuta av allt det vackra

tänk om vi kunde mötas
du och jag
en dag

jag kanske tar med dig
på en vandring
längs den välkända stigen
till den gamla stugan
som ligger i gläntan
vid skogens slut

vi sitter tillsammans
på bryggan
lyssnar till stor lommens rop
långt därute i tjärnens mitt
och koltrastens drillande
högt däri granens topp

tänk om vi fick mötas
du och jag
en dag





anits 8 maj 2011









Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-08 16:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sitt mål."
2011-05-10

  aol
verkligen en fin dikt från ett längtande diktarjag
2011-05-09

  Anya VIP
Vackert med fin rytm.
2011-05-09

  Lars Hedlin
VAckert längtandes.....
2011-05-09

  ULJO
Hoppas att du finner din vän en vacker dag för det är du värd.
2011-05-09

  M M Mannheim VIP
En naturdikt som för tankarna till Henry David Thoreau!
2011-05-09

  Eva Helene VIP
Fint om längtan och förhoppningar!
2011-05-08

  Larz Gustafsson VIP
En fin fågelbild.

Bed i tro.
2011-05-08

  Christine Sabel
Det hoppas jag verkligen ni gör! Säg det högt så det kan höras!
2011-05-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Världen håller tummarna! :)
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP