Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


I MINA TANKAR

ikväll har jag vandrat
i mina tankar

lyssnat inom mig
om vad dagen har
givet mig

hundar som hälsade
mig välkommen när
låste upp dörren och
steg in

jag är glad att få träffa
dom och jag känner att
dom blir lika glada som
jag att få träffas

att få vara dagmatte
lite då och då gör att
jag får må bra

i mina tankar känner
jag solen som värmt
mig ser blommorna
som växer för varje
dag som går

fåglarna sjöng sina
sånger jag blundade
och njöt

kaffe på altanen en
solig maj dag jag kan
inte ha det bättre

i mina tankar
nu när kvällen
blivit natt
känner jag glädje
och tacksamhet
över dagen som varit

med förtröstan
går jag den nya dagen
till mötes med tro
att den blir lika bra
som den som nu
tagit slut





anits 9 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-10 00:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vardagsfångat på ett bra sätt.
2011-05-12

  Bibbi VIP
En underbar smittande förtröstan.
2011-05-10

  Linda CH VIP
En härlig text full av livets små glädjeämnen som är värda mer än ett hastigt lyckorus. En underbar beskrivning av en värdefull vardag.
2011-05-10

    ej medlem längre
Du har lyckats se guldkornen i tillvaron!
Tack för dessa tankar och känslor
som så väl kommit på pränt!
*Kram*
2011-05-10

  Eva Helene VIP
Fint och förnöjsamt!
2011-05-10

  ULJO
Underbart berörande ord
2011-05-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP