Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

På vägen från sitt sovrum
till badrummet
smälter hon in i tapeten

en ande
har inget syre
inga steg

vrister knakar inte längre

ögonens fukt
har blivit imma



Väck inte de lyckliga människorna,
de som nu drömmer bakom väggarna


om imorgon














Fri vers av veritaserum
Läst 388 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-14 02:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna dikt!
2012-11-20

  Linda CH VIP
Väldigt bra!
2011-07-31

  Kolväsen
Ursäkta mig, men vem är du att bedömma hur andra ska skriva sina texter?! Är du någon sorts auktoritet som jag har missat?

Att inte längre äga en existens.
Då ens eget hem inte längre är.

Ett accepterande av ett tillstånd av understyckt ilska
Ändå förse andra människors behov.

Välbefinnande i ett obefinnande.
2011-06-22

    Max Poisé
Det mörka blir liksom ljust här, du skriver behagligt och jag läser det om och om igen och finner nya vägar att nå!

Applåder!!
2011-06-09

  M.A.J.R
Ett wow från mig
En riktigt bra text
2011-05-14

  andrasidan
Nästan samtidigt, samma titel, men min på engelska :-)
Jag skulle skippa ande och börja strofen med "inget syre..." "har blivit" är, tycker jag, för passivt, "är" är bättre, eller bara "imma" (less is more). Annars en mycket tankeeggande dikt.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

veritaserum
veritaserum