Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


OLJUD

musiken tjuter i mina öron
ljuset får mina ögon att tåras
undrar för mig själv
vad gör jag här?

men ibland måste jag
försöka uthärda detta
oljud
som gör mig så ont

jag behöver ett par nya skor
dom gamla har tjänat ut
inte bara sulorna
dom har blivit slitna
ovanpå också
med stora hål

dom har varit mina
allra skönaste skor
i sju somrar
nu behöver dom bytas ut

så därför befinner jag mig
i en galleria i stan
för att försöka
hitta ett par liknande skor
och komma därifrån
så fort som möjligt
så jag får komma hem
till lugnet och tystnaden







anits 12 maj 2011
















Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-14 12:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hoppas dina vedermödor gav resultat och att du nu vandrar med nya skor.

Kram
Michaela
2011-05-15

  Anya VIP
Detta känns igen. visst är det jobbigt med gallerior. Tvi! Bra fångat!
2011-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Somliga går...

Vacker bild.
2011-05-14

  Eva Helene VIP
Gallerior är ogästvänliga platser och där kan man inte stanna länge.
2011-05-14

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2011-05-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ibland undrar jag varför det skall behöva vara så obeskrivligt högljutt på sina ställen.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP