Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


VÄCKARKLOCKAN

en natt
när jag bara
sovit av och till

när väckarklockan ringer
undrar jag först
vad det är som låter

efter en stund
förstår jag vad det är
lägger handen på klockan
dunkar till
det blir tyst

men smällen i golvet
är inte tyst
jag dunkade till klockan
så hårt
för att få tyst på ljudet
att den åkte i golvet

jag tar upp den
ställer tillbaka den
på sin plats

den går fortfarande
då höll den för smällen
i golvet

jag ställer in en ny
väckningstid
för att kolla
att också det fungerar

jag måste ha somnat om
jag vaknar av väckarklockan
ringer igen

jag hoppar till
skönt, då höll den
efter att ha varit
i golvet





anits 12 maj 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-14 13:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Halvt sovande kan saker bli tokiga, men du lyckades.
2011-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Kvalitetsprodukt.
2011-05-14

  Bibbi VIP
Kul berättelse.
2011-05-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Oj. Du måtte ha varit rejält trött.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP