Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. nu börjar fänrikshjärtat blomma


TANKAR NÄR NATTEN NÄRMAR SIG

att alltid försöka klara sig själv
det kan gå bra ibland, men det
kan behövas en hjälpande när
jag själv inte klarar av det som
jag tror skulle gå så lätt

att då finna den hjälpande handen
är inte alltid så lätt, om och när jag
finner den är min tacksamhet stor

tankarna är många och tröttheten
är stor tankarna om jag idag sagt
något som sårat, inom mig känns
det så, men det jag sa var ärligt och
talade om precis vad jag känner när
någon ville tala om för mig hur och
vad jag ska göra för att må bra

jag vill tro på mig själv, att jag kan
men det är svårt när andra inte vill
förstå hur jag egentligen har det
vi kanske skulle byta plats med
varandra en dag

då skulle du få veta hur det kan vara
att vara jag, och jag skulle kanske
förstå varför du är, gör och säger
allt som jag inte förstår

när ångesten griper tag slår sig fast
i mig då blir jag tvär går undan vill
helst av allt krypa ner i sängen och
dra täcket över mig och sova tills
allt känns bra igen

nu gör jag inte det utan gör så gått
jag kan när livet gör ont, men idag
skulle jag stannat inne då kanske
jag inte suttit här med dåligt samvete

ibland skulle det vara bra att byta plats
se sig själv genom andras ögon
någon gång på livets svåra stig




anits 18 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-18 23:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text som berör!
2011-05-19

  Bibbi VIP
"när ångesten griper tag slår sig fast
i mig då blir jag tvär går undan vill
helst av allt krypa ner i sängen och
dra täcket över mig och sova tills
allt känns bra igen"

Känner igen det här.
2011-05-19

    sajo
Så bra skrivet, har fått tag på en bra arbetsplats nu där dom accepterar mig för den jag är och om jag inte orkar pga reumatism. Vår nya chef tar tag i sakerna och svårigheterna och får sköterskorna att byta plats med läkarsekreterarna och vi får byta plats ibland med sköterskorna, verkligen inte det lättaste.

Men nu har båda dessa yrkesgrupper fått insikt i varandras göromål.....

men jag vill inte byta plats med läkarna för då kanske det skulle bli fel diagnos....!!! Du är verkligen en kämpe som jag saknar i mångt och mycket här då du kom med kloka ord och tips. Stor kram till världens bästa S T I N A.

Dina ord spar jag som ett bokmärke!

Applåder för bild och text.
2011-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen sårar ofta men den är nödvändig.

Härligt grön bild.
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP