Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen målning


EN HISTORIA


alla bär vi på en historia
jag har min
den finns i min ryggsäck
som jag bär med mig
varje dag varje månad
varje år

jag skriver ner det jag känner
är trött på orättvisor och prat
bakom ryggen

önskar att människor kan hålla
sams ta hand om varandra
jag undrar många gånger hur
ska det kunna bli fred på vår
jord när inte nära och kära
kan ge varandra kärlek och
omtanke

jag är den jag är livet har gett
mig många prövningar många
törnar jag har varit långt nere
i ångest har velat få slut på allt

men när jag är den jag är tror
på människan på en bättre värld
och en Gud som tar hand om mig
så sitter jag här mitt i natten
skriver några ord för att lätta
på det tryck jag ikväll bär inom
mig

jag är så trött på svek på falskhet
på människor som låtsas vara min
vän som bara är nyfikna men jag
har lärt mig numera säger ingenting
som någon kan roa sig med att föra
vidare

det finns någon som jag litar på
som vet hur jag känner hur jag
mår ser när panikångesten är
på väg

det är den ärliga sanna verkliga
vän som jag litar på och så Han
som alltid finns vid min sida
tar hand om mig leder mig rätt
hjälper mig till livet





anits 19 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-20 00:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa svårt när tvivlet gnager, bra fångat.
2011-05-22

    maija tuori
gick rakt i mitt hjärtat ...känner i gen mig..ibland kan ryggsäggen bli för tung...Gud bär Dig när Du har jobbigt.. I sanden syns bara ett fotspår..
2011-05-21

  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord och underbar bild.
2011-05-21

  Eva Helene VIP
Någon att lita på i allt det svåra - fint! Och bilden tycker jag mycket om!
2011-05-20

    sajo
Wow vilken läcker målning. Dags för utställning och som vanligt en eftertänksam text.
2011-05-20

  arja savela
Målningen är vacker och texten mkt tänkvärd
Kram
2011-05-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vilken underbar bild. Synd att poeter.se tvingar bilden att vara så liten.
Tavlan känns väldigt livsbejakande och lekfull, som du själv också lyckas vara för det mesta.

Hoppas att du vid det här laget har funnit ro och kunnat få sova.
2011-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt att ha Jesus att gå till.

Cool målning. Har du ställt ut någon gång?
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP