Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAPP OCH SLAPP

 

känner för att sussa

grottar ner mig i bingen

visst är det förbjudet

men det struntar jag i

skönt att det är tyst och lugnt

och stilla omkring en

det är dags för laddning

av min själs batteri

 

det finns ingenting som

heter jobbsökardagar

sent omsider vet jag nu

hur det ligger till

medan gräset växer vilt

i försommarhagar

väljer jag att göra just

precis som jag vill

 

borde vara ute

och ta vara på vädret

solskenet kan vara bortblåst

rätt som det är

kanske får jag lida för jag

glappat med lädret

gjort är gjort och sagt är sagt

nu ligger jag här

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-20 12:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, så ska man göra ibland, bara slappa ;)
2011-05-22

  anits VIP
Bra skrivet, det är skönt
att kunna göra det man vill
2011-05-20

  Måna N. Berger
Passivt motstånd är också en form av protest!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP