Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 1 maj 2011


TRÖTTSAMT

det finns människor
som får mig att sluta
lyssna

människor som pratar
och pratar älskar att höra
sin egen röst

jag kan inte hjälpa att
det gör ont i mig att lyssna
till dessa människor

försöka att få tyst på en
sådan person är inte lätt
jag kan inte det hjälper
inte att sluta svara

då blir tyvärr pratet många
gånger än värre, skrytet
och duktigheten som den
personen tycker sig ha
gör mig bara trött

man kan vara tyst behöver
inte prata hela tiden
tyvärr har jag haft en sådan
dag idag där en person måste
höra sin egen röst hela tiden

det kan vara skönt att se ut
över omgivningarna man
åker förbi vackra dalar
blånande berg och bara
njuta en stund

men inte för vissa människor
så nu i eftermiddag och kväll
har jag njutit av stillheten
och tystnaden vilat mina
öron det har varit välbehövligt
efter en dag med prat om
hur duktiga vissa människor
tycker själva att dom är





anits 21 maj 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-21 21:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fin bild!
2011-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Troligen sådana som inte fick någon uppmärksamhet av sina föräldrar.
2011-05-22

  Anya VIP
Joo sånt är jobbigt. Skönt tt du fann lugnet efterråt.
2011-05-22

  Christine Sabel
Prova att säga till dem att du är glad för deras skull och att det måste kännas bra att vara så duktig
2011-05-22

  Bibbi VIP
Känner igen det där.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP